Home › Forums › LUŹNA POGAWĘDKA › Materiały na stronie – dyskusja
- This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 1 year, 6 months ago by
Anonymous.
-
AuthorPosts
-
26/11/2023 at 05:59 #5627
Bartłomiej Talarczyk
Keymaster- 17
Tutaj swobodnie rozmawiajmy na temat waszych wrażeń i przemyśleń na temat materiałów, które są na stronie 😉
Trivium and Anarchy
29/11/2023 at 21:29 #5843Bartłomiej Talarczyk
Keymaster- 17
Jak się wam podobają powoli dodawane funkcjonalności?Dodałem telegram: dołącz do grupy i podgląd i dołączenie do kanału (podobno odświeżanie co 5 min)
Dodałem Messenger: możliwość wyJak się wam podobają powoli dodawane funkcjonalności?Dodałem telegram: dołącz do grupy i podgląd i dołączenie do kanału (podobno odświeżanie co 5 min)
Dodałem Messenger: możliwość wysłania nam wiadomości (musiało być poprzez stronę FB a nie grupę, a mamy tylko jedną 😉 )Działam teraz z Discordem, aby również był na pasku. Nie znalazłem póki co wtyczki żeby mieć podgląd lub zaproszenie do grupy na FB.
Walczę też z poprawą funkcjonalności forum, chcę żebyście mieli paski narzędzi, a także możliwość dodawania lajków pod postami.
Trivium and Anarchy
06/12/2023 at 03:47 #5975Bartłomiej Talarczyk
Keymaster- 17
No, skompletowałem materiały pod KZ 32. Powoli przystępuję do tłumaczenia.
Trivium and Anarchy
29/01/2024 at 15:24 #6845Anonymous
- 2
Witam 🙂
Właśnie skończyłam słuchać ostatniej części podkastu Marka Passio zamieszczonej na stronie. Bardzo cenię Marka Passio i jego wykłady, bardzo lubię go słuchać. Dlatego muszę toWitam 🙂
Właśnie skończyłam słuchać ostatniej części podkastu Marka Passio zamieszczonej na stronie. Bardzo cenię Marka Passio i jego wykłady, bardzo lubię go słuchać. Dlatego muszę to napisać. Doceniam wkład i wysiłek Trinity włożony w tłumaczenie podkastów, ale prawda jest taka, że słuchanie tego jest po prostu męczarnią. Trinity wciąż się zacina, gubi, tłumaczenie jest jakby automatyczne, często nie oddaje właściwego sensu. Np. w ostatniej części czytała moralność, zamiast modalność lub właściwość „lewicowa”, kiedy była mowa o właściwości lewopółkulowej… Podobnie jest z tłumaczeniem Davida Icke’a, którego również bardzo lubię i cenię.
Błagam 🙏, niech Trinity popracuje nad sztuką lektorską, albo pozostawi tę część pracy Bartkowi, który jest w tym bardzo dobry! Nawet jeśli spowolni to ukazywanie się materiałów. Mark Passio jest świetnym mówcą, a w tłumaczeniu i czytaniu Trinity brzmi to po prostu (bardzo przepraszam za dosadność) jak jakiś bełkot 😭
I naprawdę nie chcę być niewdzięczna i niemiła w stosunku do Trinity, ale po prostu się w tym nie sprawdza.
Pozdrawiam i dziękuję za Waszą pracę i udostępnianie ważnych treści. -
AuthorPosts
- Musisz być zalogowany aby móc uczestniczyć w dyskusji